La un nivel profesional, este minim valabil ce ai zis Mir .. in provincie (exclud orasele mari ud lumea mai stie ce este digital pro) .. ar fi frumos sa fie asa .. dar sa va povestesc cam ce se vede la noi in fata primariei:
1. Ap. foto analogic (film) obligatoriu nikon de la F50 la F85 ce vreti, din cand in cand o minolta
2. Un blitz orice-ar fi .. important e sa faca lumina
3. Altii mai nonconformisti :d P&S digitale, gen Canon A75,.. fara blitz extern si oricum nu mai mult de 5 MP.
PS.
1. Am auzit doar de un singur tip ca ar avea pe aici un Canon 20D dar si ala cu un obiectiv ordinar .. asa ca a aruncat omu` banii.
2. Obligatoriu cel care face si poze, trage si film unde nu va mai povestesc cate VHS sunt.
3. Motivul din care se trage si video si film de aceeasi persoana si ehipamentele sunt care sunt: prost platiti .. la 6-7 mil pe nunta ce pretentii poti sa ai ?!
Eu am fost un pic mai iresponsabil si anu asta m-am ta^ra^t cu un Oly 7070, care sincer m-a scapat de multe dar are si el limitele lui

) prietenii stiu d c; si asta pentru ca toata investitia de anul acesta s-a concentrat pe o camera video mai pricopsita, un Sony VX2100. Pentru ca sezonul s-a incheiat ma gandesc serios pentru la primavara la un DSLR
Ma deranjeaza foarte tare ca lumea nu intreaba ce faci ce iese daca ai mai facut, cate .. ci .. CAT MA COSTA ??? Si este motivul pentru care incerc mai intai sa-i invit sa vada ce poate sa iasa si daca-i convine (fiti siguri ca la filmarile cu VXu ii determin ca sunt omul potrivit; si un montaj mic si sunt asigurat)
N-o sa ma dau dupa deget si va spun si conditiile care merg pe aici
1. 2 poze acelasi cadru (dublura) = 30-36 mii
2. 1 ora DVD digital 800 mii sau 3 ore caseta VHS = 1,5 mil
PS. poze la kilogram si filmari la metru
Urasc societatea in care traiesc. Mi-ar conveni cat de curand sa mai intre macar 2-3 cu digitale profesionale prin orash ca sa-si schimbe oamenii optica .. dar pana una alta ei nu-s in stare sa faca diferenta intre un P&S si un DSLR .. ex. ma mai intreaba unu daca am NIGHTViSION

) ce sa-i raspund ??? .. si ca a vazut el camera mica si inregistreaza pe DVD direct
Sunt un entuziast al filmului si fotogerafiei si incerc sa investesc in echipamente bune, nu caut profitul acum decat pentru a-mi sprijini investitiile, caut respectul si orizonturi noi in ceea ce fac .. sunt intr-o continua perfectionare.
AAA, uitai .. profesionistii sunt mandri de pozele lor cu film cu saturatie pe verde, cand fac pozele la tufa.