Voua v-ar placea asemenea fotografii deoarece sunteti constienti de valoarea artistica, insa la nunta voastra mai sunt socrii, nasii si restul rubedeniilor care asteapata doar "amintiri" inregistrate cat mai fidel....cu ei ce faceti ? ii veti dezamagi ?
Ideea e, ca fotograf de nunta, sa acoperi ambele genuri, sa oferi atat ceea ce se cere in mod clasic cat si ceva mult mai creativ, modern, artistic, fara a aluneca in kitsch, ceea ce este foarte greu, caci pentru acest ultim tip de fotografie trebuie sa acorzi foarte mult timp, sa aschimbi des locatia, unghiul, sa regizezi catodata foarte mult iar alta data, din contra, sa stai cat mai ascuns, nevazut.
Din act motiv eu spun ca e neaparat necesar sa ai un asistent fotograf, fiecare sa poata acoperi una din variante.
Haideti sa nu transformam topicul intr-o cearta. L-am deschis pentru TOATE aspectele problemei, cele traditionale, cele artistice, tehnice, de trecut si viitor, pentru ca toata lumea sa fie informata si sa imbunatatim, intr-un final, ceea ce livram clientilor ( pt cei care lucreaza in domeniu, desigur... ).... si de ce nu, sa incepem sa le formam acestora si un spirit artistic, o minima cultura a imaginii.
Fiti convinsi, ca daca amicii unor tineri proaspat casatoriti se vor uita la poze si vor vedea jumatate din ele prezentate in mod artistic, cu compozitii mai putin clasice, gustul se va forma printre ei, ei care vor fi viitori clienti......iar atunci noi vom putea sa pretindem un pret pe masura.
Quote:
|
Originally Posted by Cris PS. S-ar putea sa am o treaba pentru tine asa cam peste 6 luni.. |
Desigur ! Oricand !