|
Jijea acum depinde roman,eu unu nu as renunta la connex sincer.....pt nimic in lume ! am abonamentu de 4 ani aproape ,pe firma asta mai sunt 2 abonamente care fac 6 ani,am o factura lunara maricica(luna asta de exemplu ~ 650-700 usd) si automat am si o gramada de facilitati ! de exemplu am connex 800 + grup(inca 400 de minute cu numere favorite,oricand,in orice zi la orice ora) + 280 de minute de fidelitate lunar,in connex(trebuia sa am normal 180 de minute,dar din cauza facturii,am cerut un nr mai mare de minute,si am primit),am timp de 1 an de zile gratis extraoptiunea 3g,dar nu cea normala cu 10 min lunar si 10mb trafic,ci am 3 ore si 33 de minute , 50mb trafic si inca 50 minute nationale bonus la aceasta oferta 3g,beneficiez oricand,la orice ora de telefon de la connex la un pret special,in limita a 3 telefoane(cate numere sunt pe firma) la un interval de 4 luni de zile,am si extraoptiunea de mesaje cu 1 usd/luna,doar ca nu am 25 de msg,ci am 50 de mesaje pe luna ! Tot ce am spus mai sus ar fi trebuit sa coste : 132 usd(abon lunar) + 1 usd extraoptiunea de msg) + 3 usd (extraoptiunea 3g) = 136 usd + tva.
eu la connex platesc pentru ceea ce am spus mai sus suma de 99 usd + tva / luna.
Poate sa imi ofere cosmoromul ceva mai atractiv ? nu prea cred......
sunt clienti si clienti......evident ca unu care vb putin e logic sa aleaga ce e mai ieftin(si nu neaparat mai bun) dar pt cineva care intradevar vorbeste la telefon mult , indiferent la ce firma ar fi(connex,orange,etc) are o gramada de avantaje la acea firma....si nu cred ca ii poate oferii vreun concurent o oferta mai buna ! cel putin din punctul meu de vedere,orangeul mi-a propus de cateva ori niste oferte,sa ma convinga sa ma mut pe orange,dar nu erau ca cele de la connex....erau sub ca avantaje pt mine ! in concluzie,eu nu am sa plec de la connex(cel putin nu in viitorul apropiat) !
|