View Single Post
Old 07-12-2005, 23:00   #61 (permalink)
Valentine
Registered User

Quote:
Originally Posted by Megalomaniac
Corect, Connexu' si Orange au abonamente varza acum, fata de anii trecuti (Cent, Free, Christmas etc.)...nu inteleg tam-tamul asta cu Vodafone & shit...
Se pare ca nu sunteti la curent cu extraoptiunile de la Orange (si cred Connex). Abonamentul Free apare sub forma unei extraoptiuni de 7$.

Asadar pentru 11$ ai 180 de minute in orange oricand intre 18:00 - 08:00 precum si in weekend full, si tot timpul cu 3 numere favorite. Dupa aceea tariful este de 0.05$ / minut pentru 500 de minute in conditiile orare de mai sus.
In plus daca ai vechime poti sa ai pana la 30 minute nationale gratuite (eu am 20 acuma). La connex minutele nu sunt nationale, sunt in retea.
Daca mai punem 4$ wap unlimited pe EDGE, este ceva care pur si simplu nu poate fi batut.

Valentine is offline    Reply With Quote