|
In jur de 11 milioane de romani au deja un mobil. Din acestia, multi si-au cumparat cel mai ieftin telefon, cu cel mai mic abonament.... sau sunt pe cartela. In conditiile actuale... cosmote ar putea sa aiba o sansa, dar trebuie luata in considerare paritate Euro - USD. (3E=~3,5 USD=~4USD cat are si orange-ul, in care sunt mult mai multi abonati), deci un 15 000/luna nu e cine stie ce scofala.
La cartele, au rupt piata, dar la abonamente cam lasa de dorit. (Eu nu inteleg care este rostul abonamentului de 3 Euro, pentru ca este mult mai avantajos sa iti cumperi cartela).
Atata timp cat nu or sa aiba si niste tarife mai mici si in reteaua proprie, ca sa atraga grupuri mai mari de utilizatori, nu cred ca se vor dezvolta prea mult. Oricum, eu o sa imi cumpar o cartela, dar nu voi renunta la abonamentul pe care il am la connex.
GSM-Stefan, exemplul tau in care "spuneai" ca ai nu stiu cate sute de minute si alte cateva zeci de facilitati, chiar este irelevant.
Cam asta am avut eu de zis despre mult asteptata lansare Cosmote, care m-a cam dezamagit, la fel cum a facut si Connex-Vodafone.
|