dupa citeva calcule cu ultimele facturi in fata (am mai multe abonamente la Connex) am ajuns la concluzia ca postul meu de mai sus in care ziceam ca 'nici nu ma gindesc la Cosmote' s-ar putea sa fi fost pripit
avind in vedere ca rareori scad sub 2 milioane per factura si unele au peste 5 ani vechime deci bonusuri incluse, cu optiuni de convorbiri intensiv+numere favorite, s-ar parea la prima vedere ca poate la Cosmote ar fi mai avantajos
am tras o fuga azi pe la ei, cam asta am aflat : nu se pot face mai mult de doua abonamente pe persoana fizica

din care pentru al doilea trebuie depus un acont de 2 x valoarea urmatorului abonament din lista, adica de ex. daca vreau al doilea abonament sa fie de 29e tre' sa depun acont 2x53e (plus TVA evident) bani care mi se restituie peste 4 luni sau mi se pot folosi la plata facturilor tot peste 4 luni
trebuie platite in avans doua luni la semnarea contractului
pina la 31 dec. ofera 6 luni de abonament gratuit (din 2006 cine stie ce alte promotii or sa fie, am aflat ca or sa fie optiuni gen numere favorite de la anu printre altele), cele 6 luni gratuite fiind a 3-a, a 9-a si a 12-a din primul an si la fel si din al doilea presupunind ca stai mai mult de un an la ei, perioada pe care se face contractul
iti poti alege gratuit numar gold ca sa-i zic asa
nu mi se ofera nimic ca ma mut de la concurenta cu mai multe abonamente destul de vechi, macar la Orange as putea obtine asta
n-au inca DirectDebit cu nici o banca, ma rog, lucru mai putin important pt. unii, nu si pentru mine, insa o sa se remedieze asta in curind for sure
telefoanele care le ofera nu sint codate, indiferent daca le cumpar la liber sau la unul din abonamente