Mi-se pare mie sau pana acum s-a jucat telefonul fara fir ? Cum adica ?
Xiboy, Mi_, Oby One, Cain (...primii jucatori

) care au citit cele scrise de muntealb si ...in consecinta si-au afirmat parerea! Insa urmatoarele replici ce au urmat sunt mai degraba raspunsuri la cele scrise de primii care au postat decat la subiectul abordat de muntealb.
Fie el nebun, un nebunu nu are atat de multe argumente si mai ales pe tema psihologica sau mai bine spus sociologica (...bine bine si Hitler a scris carti in care isi sustinea cauza si credea ca ceea ce face este bine).
Sunt destul de argumentate raspunsurile lui si sunt sigur ca are bune chiar foarte bune cunostinte psihologice, mai ales prin felul in care a analizat situatia.
ONTOPIC: Foarte interesant ce ai scris, am citit pana pe undeva la pagina 6, deja ma luase capu si a trebuit sa dau un reply ca nu mai ajungeam la sfarsit.
Mi-a placut ce spus un coleg de pe forum: "de obicei oamenii (forumistii) se cearta in contradictoriu pe acelasi lucrur spus in moduri diferite.
@MunteAlb: unele lucruri se aplica general si in mare parte la acest caz, aici cred ca ai creat o confuzie pentru cititori ...stii cum este fiecare intelege ce vrea. In al doilea rand i-ai jignit sau mai corect spus i-ai atacat destul de mult, ai impus regulile cuvintelor tale folosind altele decat cele obisnuite pe acest forum (englezisme, scurtaturi, link-uri, etc.), pe forum-ul un mod in care te poti refugia intr-o anumita masura de probleme din viata reala (sper ca ai inteles ideea), tu parca le-ai dezvaluit trucurile din aceasta magie a forum-urilor.
ONTOPIC-pentru ideea de la inceput: Este interesat de urmarit cum evoluaza o discutie mai aprinsa intre useri iar daca ma arde pe tastatura le dau si eu cu parerea