View Single Post
Old 15-12-2005, 21:42   #119 (permalink)
SpEEdY
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by Pharaoh_KiLLaH
Orange-ul o sa se duca de rapa cat de curand o sa vedeti voiii , nimeni nu estimeaza grozavia asta dar mai mult ca sigur se va intampla in cel mult 2 anii
nu vreau sa supar pe nimeni aici . in special pt... cei care au apelat la "orangina '' dar parerea mea ca nicioadata de cand au aparut pe piata rom.. de cand a disparut DIALOGU nu au avut niciodata oferte si promotii mai bune ca astora de la CONNEX ...... Acum ca a aparut Cosmote si cu oferte care or sa fie din ce ince mai avantajoase si atractive situatia o sa se schimbe radical ,si cred sootto ,ca o sa le fure din abonatii si "cartelistii " d. p . ORANGE
avizz grecii nu or sa se de-a batuti asa usor niciodata mai ales ca ei au cam acaparat evolutia telecomunictiilor in EUROPA DE EST ( VEZI Bulgaria , Albania ,Macedonia ,Grecia si cine stie dak or ajunge sa se extinda si pe latura fostei Iugoslavii ,in Serbia , Croatia . s.a.m.d.) si Vodafone-ul o sa aibe de furca cu ei ijn conceptia concurentei pe orice latura ####
Eu cred ca glumesti cu orange-ul..Oare de ce au trecut un pic peste connex? Pentru ca au avut oferte mai proaste si oamenii au fost mai fraieri?
Presupun ca vorbesti subiectiv, ca fiind abonat la connex.. Hai sa nu intram in polemici dar ce ai zis tu e tras de coada.. Orange au avut oferte mai bune in ultima vreme decat orange.. Acum nu zic nimic de Cosmote, sper sa apara ceva misto de la ei

SpEEdY is offline    Reply With Quote