View Single Post
Old 28-12-2005, 01:45   #9 (permalink)
SeikQ
For Sale - Buy Now

SeikQ's Avatar

...este a doua oara cand am o problema cu activarea windows-ului. am windows xp home edition oem (a venit cu pc-ul). zilele astea, am instalat windows-ul si pur si simplu nu a vrut sa-mi accepte key-ul. am incercat si cu o versiune downloadata de pe internet, o copie dupa original (cel putin asa spunea in descriere) si tot nu am reusit. am folosit un key tot pe net gasit si mi-a functionat. partea proasta, nu pot sa-l activez. necunoscute mai sunt caile microsoft-ului. ah si inca o chestie. desi nu prea cred (mi-a zis un prieten ca are un prieten care...) ca poti suna la ms si sa ceri o copie a windows-ului. platesti o taxa in jurul sumei de 35 euro si trebuie sa dovedesti ca ai avut o versiune de win xp cumparata. chiar este posibil? eu nu am mai auzit de asa ceva
Deka, tu cum iti updatezi copia pirat a windows-ulul? da-mi si mie detalii pe privat

SeikQ is offline    Send Message via Google Talk to SeikQ Reply With Quote