pe softpedia cineva sublinia exact acest aspect: omul de rand si Mosh Ion Roata nu stiu ce-i aia digital, FX, VX, Z1; pentru el totul e o nebuloasa si precum am subliniat in continuare specia asta omul de rand de provincie crede ca digital inseamna CD/DVD. Ce este adevarat ca raman toti impresionatzi de calitatea imaginii si a montajului si daca mai pui si un clip cu cei doi esti chiar de apreciat dar tot nu-s dispusi sa plateasca mai mult

si uite asa te trezesti ca in final il va alege pe unul cu VHS si Nikon pe film ca stie el de la cineva ca e batran in meserie si buun .. mda.
Eu insist la fiecare event mai intai omul sa vina la minne, discutam, bem un cico si sa-i prezint ce poate iesi, nici pe departe cele mai bune bestshooturi pt ca altfel rishti sa fie dezamagit dupa event si un principiu al meu este ca cea mai buna reclama, clientul ramane; daca ii place sigur se va lauda si se vauita si rasuita la film/poze.
Cum poti justifica tu preturi mari in fata unuia care pe VHS iti ia 600 mii pe ora si 15.000 pe poza

si culmea le mai da DVD si CD dupa aceea, cu toate cele. Risti sa stai acasa si altu mai parnaiashi sa traga la ele pe banda rulanta. Trist dar adevarat. In provincie nu sunt oameni care sa plateasca artiscticul, macar un nivel mai sus de poze la kilogram si filme la metru si atunci iti mai ramane un singur atu si anume marketingul, sa fi bun de plisc si asta nu e la indemana oricui