@Elven: ma mir ca recomanzi tocmai pe dos: de obicei obiectivul de la Sigma e cel care da batai de cap mai mult decat blitzul. Despre DG Super am auzit doar cuvinte de lauda, pe cand 18-125 desi are sticla buna si focala foarte buna pt un all-around, e foarte criticat pt autofocus-ul slab. Ma rog, poate tu ai avut noroc la obiectiv si ghinion cu blitzul ...
Si tot legat de "conceptia omului de rand", mai apare si fenomenul: "a, doar 6 megapixeli ? (300d, nikon) pai al meu are 5, nu-i mare diferenta ". Inca un motiv pentru a alege 350d, pe langa viteza si alte imbunatatiri fata de vechiul model.
@kpk1: mie mi se pare ca trebuie sa te axezi pe o directie, investesti pe aia, o aduci la nivelul dorit si apoi insisti si pe cealalta. E cam greu sa amortizezi si SLR-ul si VX-ul mai ales la inceput de drum cand ai clientela subtire si ieftina.
Daca esti din Buc si/sau reusesti sa-ti formezi o piata atunci se schimba treaba... poti sa iei aparatele care iti trebuie ca sa lucrezi la un anumit nivel.
Insa poti privi chestia si din alt punct de vedere: poti lua scule bune mai mult din pasiune si mergi la cateva nunti pe an doar ca sa mai amortizezi din aparatele luate de fapt pentru placerea ta