GunX nu fi rautacios, asa merg lucrurile pe la noi si lumea nu prea intelege altfel lucrurile (ex. sa vi cu pachete de oferta). Crezi ca nu mi-as dori sa fie om cu video si om cu foto, fiecare sa aiba o oferta de pachete care nu se bazeaza pe cantitate ci pe calitate ?!!! dar pur si simplu acesti oameni nu sunt in stare sa inteleaga ce este acela DSLR sau DV; si daca omul apreciaza cantitatea si nu calitatea rishti sa stai acasa

Nu radetzi dar la nuntzi mari cu potentzial financiar enorm cine crezi ca filmeaza ?! unu pe VHS si poze pe film cu aparatu pe programu` P. Astea-s conditziile. In al doilea rand mi-ar conveni si mie sa investesc aceeashi suma de bani ori intr-un echipament video, ori unul foto; dar uite ca tre sa le impaci pe amandoua; costuri duble, castig minim, profit nici nu mai vorbesc - am spus ca deocamdata am orgoliul sa-mi pun un echipament la punct pt. ca-mi place. Apoi fiecare are un buget stabilit inainte si daca il depaseshti tu ca ofertant, iarashi nu e bine

Bucureshtiul este Bucureshti, ai de unde alege din 2 milioane de oameni; dar la 100.000 de locuitori ?! ce pretentzii poti sa ai.
Faptul ca video tocmesc cu ora nu cred sa e asha rau pt ca eu oricum intotdeauna trag cu o ora in plus ca sa am de unde sa aleg material pt montaj; trasul cu ora nu inseamna k omu` vrea 2 ore si 2 raman, ma orientez is eu in functie de eveniment si imi impun o cota minima.
Poze la metru ?!

nici eu nu sunt de acord cu asha ceva si tocmai de aceea nu m-am atins de vre-un nikon cu film; am un digital ok, dar sper in saptamanile ce urmeaza sa fac si eu pasul la un DSLR de top si cu optica adecvata. De ce digital si nu film ?! pt. ca tocmai asta e ideea ca nu-mi plac pozele la metru si vreau sa am de unde sa aleg si sa pot trece totul printr-un PS. Nu am zis nici o secunda ca eu tocmesc pozele la nr. fix; aici sunt singurul in orash care impune cadrele si pe deasupra omul ishi mai alege ce-i place (aici da flexibilitate). Filmul te obliga sa tragi pozele numai la gramada cu nimic artistic in ele.
So, oamenii impun piatza, multimea de oameni foto-video impun standardele si preturile si eu de unul singur nu prea pot sa fac nimik; sa fiu eu acel rebel. Revin la ceea ce am mai spus: singurul atu` pe care il am e ca incerc sa conving oamenii sa vina la mine mai intai si sa vada ce pot sa fac; sigur cu calitatea video si montajele le-am luat ochii, totul e sa fie dispushi sa plateasca pretzul. Inca nu vreau sa fiu transhant pt. ca nu am acel DSLR, dar la momentul la care va fi .. si eu voi cel putin pretentzios chiar cu riscul de a sta acas`.
PS. GunX razi probabil ca 1 persoana face si video si foto. Pai cand voi fi platit suficient pt una din ele fi sigur ca voi fi primul care face asha ceva. Pana atunci oamenii cauta astfel de oameni "face-tot" si eu trebuie sa ma supun

Tg-Jiu e un orash mic, ce sa mai zic, la fel se procedeaza si in Craiova, Valcea, Severin

care-s cu pretentzii totusi