Quote:
|
Originally Posted by pexic apropos de realism , macar in ultimul ceas : caracterul poate sari in acest joc ??? |
Sa il vad eu pe soldatul ala care cu 30-40 de kile pe el si arma in mana sare ca Bugs Bunny ... aia e in cantar cu saritu
Ce nu au inclus in Raven Shiled si era in Rogue Spear era cataratul ... te puteai urca pe un zid sau cutie ... ala era realism.
Cat despre Lockdown ... O MARE PORCARIE .... o mizerie.
Adica s-au imerecheat cantar cu Rainbow Six si a iesit Lockdown ...
Nu ai faza de planificare .. briefingurile sunt foarte proaste ... actiune gen Jhon Woo ... inamici imbecili ...
Realism ??? ce e aia ??? unde ? nu in Lockdown that`s for shure.
S-a indepartat asa de tare de carte si Rainbow Six cel din '98-'99 incat nici nu mai e de recunoscut.
Multumita consolelor s-a mai dus o serie de jocuri la garla ... dupa Ghost Recon acum spunem adio lui Rainbow Six.
Pacat ...
PS: macar de ar lansa SDK ul pt Raven Shield ...
Parti bune ... pai grafica ...
Sunetul ... e bunicel da mi se pare ca armele se aud prea incet fata de RvS.
Modelele sunt marfa adica Loiselle are un revolver ... Raymond are coditze .
Iron Sights ... vroiam asa ceva
Red Dot sight ... dap ok.
Nu sunt pusti de sniper ??? cam ciudat .. da tinand cont ca ai 4 membri in echipa nu ai nevoie de asa ceva.
Minusuri:
Multe.
Nu poti sa faci double tap cu pistolul ... iti arata traiectoria grenadei .. asigurand perfectiunea.
Armele sunt caca ... damage medium ??? ce e asta frate un RPG ... nu tu date tehnice ... nu poti selecta munitia ...
Am dat shift delete la demo ... de cumparat in nici un caz ... nu o sa ma obosesc nici sa-l joc piratat.
Back to Rogue Spear for me.
Pace.