View Single Post
Old 19-01-2006, 22:23   #50
kpk1
Registered User

kpk1's Avatar

Este adevarat ceea ce ai spus cu P&S. Pana de curand am avut unul: Olympus 7070, cu performante decente. Ideea este ca uitandu-ma pe poze paralele realizate cu SLR pe film am avut o mare revelatie (pana atunci ma gandeam ca sunt in multime). Pai am ramas uimit sa vad poze facute cu film: culori complet nenaturale, saturate (de sar din poza culorile, ten maroo la oameni) chiar deviate de realitate pt cei care folosesc nu mai stiu ce filme (sa vezi ferestre verzi la primarie sau rochii albastre in loc de mov, etc .. m-a pocnit rasu), cadraje din vole (deh omu mai si filmeaza), poze cu ochi inchisi si oameni neatenti, la unii si defocalizate care se prezinta la client si zice ca a muncit ca sa faca asa ceva artistic .. LooL. si ca tot procesul tehnologic sa fie complet le mai si scaneaza la laborator in baza4: sa vezi atunci imagini de plangi de mila celor care au cumparat asa ceva (deh, pe langa cartoane de data asta e si digital ). Pur si simplu digitalul este cu o mie de ani inainte si nu ai cum sa schimbi asta chiar daca nu place unora sa recunoasca.
In consecinta un P&S avansat (+ blitz extern) e supermultumitor pt nunti de duzina fara a avea pretentia de ceva artistic.
Eu incerc sa fac pasul acum la DSLR .. NEXT LEVEL.

kpk1 is offline    Send Message via Google Talk to kpk1 Reply With Quote