View Single Post
Old 20-01-2006, 16:20   #3 (permalink)
shaqvill
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by TrK
ce comision ......
in ce zona stai cand dai comanda ...

nu ai inteles nimik, eu dau comenzi numai daca tu sau altcineva vrea ceva.
Spre ex tu vrei de pe super cautatul site eastbay, un produs, eu te pot ajuta sa obtii discount, sau sa trimit bani pt tine (eviti western unionu...) - gasim o solutie pt al si trimite in tzara. Cu vama eu nu vreau sa ma implic momentan ,.. dar ma rog nu ezitati sa ma contactati. va dau detalii mai multe pe privat, cand ma contactati spuneti si despre ce comanda e vorba si ce magain...

cat de comision depinde de la caz la caz. se poate sa iau comision si tu sa nu il simti ba chiar sa faci tu bani , e complicat dar se poate. ex comanda de 1800$ + transport sa zicem 200$. acuma s-a facut de 2000$ . tu pt toata afacereea asta trebuie normal sa platesti 2000, dar cu ajutorul meu ai sa platesti numai vreo 1950-1900 depinde. stiu suna f ciudat pt toate dar iti demonstrez in cateva sec.

locatia mea este new york.
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

shaqvill is offline    Reply With Quote