View Single Post
Old 20-01-2006, 20:54   #5 (permalink)
shaqvill
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by RE|XX
pai cu trimisu in tara e problema,asa nu ma indoiesc ca poti face o comanda de la orice magazin din lume stand in usa

Te referi la faptul ca vama da batai de cap?
Sa stii ca se mai rezolva , da tre sa vb cu o a treia persoana de pe forum sa ne rezolve la vama.... ah comisioane comisioane... etc etc dar ne combinam toti si toata lumea o sa fie fericita.

Ex: Multi de pe forum se lauda ca trec de vama, eu nu stiu cum, e treaba lor , nu prea ma bag unde nu imi fierbe oala ca sunt departe de aceasta problema dar ideea e ca tu cauti produsul "x", eu il cumpar il trimit la respectivu care rezolva vama sau chiar la tine il trimit si te duci cu el si rezolvi... dar tre sa ii dai ceva la a 3-a persoana de pe forum.. cu pile etc etc...
Rog cei dispusi si cu influenta sa posteze aici referitor la vama... Cand spun influenta ma refer la "puterea de convingere " sa il faca "mai bland" pe "domnul vames-postas" ...

Intrebare: "Cam cat costa totul?"
Raspuns: Costa atat cat face produsul+shipping+comision la mine si la baiatu cu vama". Vreti sa stiti exact postati mai exact ce trebuie cumparat.
Concluzie: Depinde de unde cumperi, ce cumperi si de cati bani...
La unele magazine mai am si eu pilele mele inclusiv EASTBAY si mai pot obtine reducere.
Aceasta reducere daca exista sunt dispus sa impart in asa fel incat sa fie toata lumea multumita...

Hai ca astept acuma alte intrebari, critici, etc, etc, eu va dau SOLUTIILE!
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

shaqvill is offline    Reply With Quote