View Single Post
Old 25-01-2006, 14:42   #53 (permalink)
catalin_pro
Registered User

catalin_pro's Avatar

eu nu cred ca te descurci cu un p&s la nunta, doar daca nu ai incotro sau daca pretentiile sunt prea mici. Eu am un 350D , l-am folosit la nunta si am incercat si alte savoniere de la nuntasi. Diferenta e uriasa. Flavian a tintit cu precizie, rapiditatea cemerei e esentiala. Inca un aspect, o camera SLR impune respect , e ca o viza de trecere, te ridica deasupra celorlalti, toata lumea ia comanda de la tine, deh, marimea intotdeauna impresioneaza. Cu cat mai multe zorzoane pe camera cu atat mai bine.

In poza de mai jos nu stiu cum m-as fi descurcat cu o savoniera.....a fost un moment foarte scurt, un p&s nu prindea momentul.....in plus a trebuit sa ma hotarasc instantaneu sa nu folosesc blitz-ul, icoanele aveau in fata un geam de protectie, reflexia blitz-ului ar fi stricat totul, ISO 1600 a fost la datorie, nici nu am mai avut timp de reglaje din momentul in care am realizat ca blitz-ul nu mai poate fi folosit, la acest cadru mai mult camera si procesarea software ulterioara m-au salvat....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	micutza.jpg
Views:	495
Size:	98.9 KB
ID:	77909  

catalin_pro is offline    Reply With Quote