Quote:
|
Originally Posted by Doctor Bonez bine, dar pentru asta trebuie sa ai arhiva conversatiei dintre ei si sa stii id-urile lor. nu? |
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu ROFL
*A se cunoaşte între ei* = *A se avea unul pe altul în listă* ?
Chiar şi aşa, nu cred că se poate. N-ai cum să sniffereşti ce vorbesc ăia pe alte linii. Doar în LAN se mai poate, cum bine zicea cineva.
Dacă e Archive Decoder-ul de care ştiu eu, tot ce face ăla e să ia o arhiva .dat şi să o deschidă în 'plain text'. Dar arhiva aia nu ai cum s-o iei din eter, ci de pe unul dintre calculatoarele unde a fost salvată. |
Pentru ca curiozitatea..e a 2a natura la mine am fost la individ la sala! M-am logat pe yahoo de pe pcul lui si cu ajutorul softului respectiv am vazut cum discutau 2 buni amici ce erau in lista mea! Mentionez acei amici nu sint din localitate cu mine...ci la cam 100km si ceva ..nu au fost niciodata la acesta sala de net asa cum pentru mine a fost prima data cind m-am logat pe un PCde la acea sala !
Acum eu sint tabula rasa la soafte deci astept lamuriri de cum este posibil!
Si pentru ca trebuia sa ma conving...am ajuns acasa am intrat din nou pe yahoo si cu ajutorul softului am verificat cum facea ala la sala!
A mers...insa intrucat eu am gasit un demo pe net....la mine nu-mi arata textul in clar dar imi arata discutia cind a avut loc si anumite cuvinte din discutie!