View Single Post
Old 27-01-2006, 17:57   #61
flavian
Registered User

flavian's Avatar

E facuta cu SLR.. daca n-ar fi fost, era groaznica... am facut si eu mici ajustari sa arate nitzel mai bine, sper sa nu se supere Catalin

Filmul va fi mereu mai profitabil. Aia e clar. Avantajele digitalului nu pot fi insa puse in discutie. Digitalul iti permite mult mai multe trucuri, ajustari, te scoate mai usor din belele daca ai facut setari mai putin corecte etc. Ca sa nu mai vorbim de albume cu colaje cum "se poarta" mai nou.

Cu P&S intr-adevar te poti descurca in faza de inceput, mai ales cu unul un pic mai bunicel, daca e bridge cu atat mai bine. "Size does matter" cum zice si Catalin, cu cat ai un aparat mai "impresionant" cu atat esti mai apreciat. Cand mai au 5 invitati aparat ca al tau, crezi ca esti platit la fel de bine, crezi ca ii pasa cuiva de tine la nunta ? ... ti se baga in fata si aia cu telefoanele mobile cand e vreun moment de pozat... Dar ia sa vii cu "tunul si blitzul extern" sa-i vezi cum se mai cumintesc si nu te mai incurca

JPEG, de curiozitate, la cate nunti ai fost fotograf "oficial" pana acum ?

Eu foto nu mai pun pe forum, ca m-am ars deja... clientii vin la prezentari, discutam cu albumul in fata si atunci nu mai are nimeni chef de facut mistouri...
Attached Images
File Type: jpg micutza copy.jpg (271.6 KB, 371 views)

Last edited by flavian; 27-01-2006 at 18:08.

flavian is offline    Reply With Quote