View Single Post
Old 27-01-2006, 18:47   #62
catalin_pro
Registered User

catalin_pro's Avatar

Cadre in raw au fost cam 117 in raw si jpeg daca nu am scapat cateva 88. Am avut un card de 1giga si 2 de 512 mega. Dar nu recomand schimarea lor, la 350D se lasa cu erori de soft daca te joci cu cardurile de memorie, poate noul firmware rezolva asta.

Flavian nu ma supar , poti sa faci orice modificare doresti, e binevenita, imi vin idei, poate ma inspir. Am incercat sa pun unul dintre cadrele nereusite, neprelucrat, tocmai ca sa spun ca un DSLR are imaginea mai prelucrabila ulterior, mai ai ce scoate din ea, o dregi binisor din soft apoi, incadrarea subiectului ramane cea mai importanta problema. In plus la un DSLR chiar la ISO mare te lasa sa tai din poza ca sa dea bine imaginea de ansamblu, zgomotul nu se va observa la fotografii de dimensiuni uzuale.

Cine isi permite financiar e bine sa-si ia un DSLR, daca nu sunt bani totusi, incerci sa te descurci si cu un aparat de amator. Eu nu am fost angajat la nunta si botezul prietenului meu, l-am ajutat cum am putut el neavand bani pentru un fotograf profesionist. Dar sincer, am invatat multe lucruri. Merita sa incercati fara bani macar la o nunta.

catalin_pro is offline    Reply With Quote