View Single Post
Old 27-01-2006, 20:28   #460 (permalink)
AIWA
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by BigBlood
Pigbrother nu cred ca daca esti admin pe aici iti da dreptul sa fii asa stresant!. Pe langa asta poate ar trebui sa ii dai ban si lu aiwa ca el a inceput toata discutia. Apropo smechere yo nu am folosit cuvinte gen rahatu ala sau alte chestii....

Mai gandestete ce scrii

Toate cele bune.
01. Fratele PIG este cel ce taie si spinzura aici!
02. Daca ai ceva nelamuriri privind comportamentul lui e bine sa studiezi cu mare atentie REGULAMENTUL si daca te consideri ca esti fara pacat atunci deschide gura si spune ce ai de spus CIVILIZAT
03. Foarte multi din cei ce sint zi de zi pe acest forum sa stii ca sint oameni ce au foarte mult bun simt, unii chiar au si copii asa ca....atentie la cine faci referire cu spitalul! A faptul ca unii lucreza in spital...da daca te-ai referit la asta da...sint ceva useri ce lucreza acolo Uite nu stiu daca sint medici de boli mintale
04. Atentie la ce am inceput eu sa spun! Am spus clar am vazut la cineva...am fost curios sa incerc si am incercat...mare lucru nu am inteles nici eu intrucat programul nu e free si nu am cref sa stau sa vad cum se cumpara si etc si etc!
05. Discutam despre un soft...atita timp cat nu intervine in discutie ceva ce sa aduca a piraterie e bine ..la cel mai mic semn insa....e jale!

Considera ca esti deja avertizat! alegerea este numai a ta...cum ai de gind sa discuti ..ne comportam omeneste...ramanem prieteni..incepet cu discutii de dupa blocuri..ne apucam sa apasam pe butoane!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote