View Single Post
Old 02-02-2006, 04:53   #39 (permalink)
shaqvill
Registered User

shaqvill's Avatar

AIWA

Ai atata dreptate in ceea ce ai scris mai sus, am inteles ce zici perfect dar pot aparea discutii. Ca ia pus lu ala vama de nush cat si ca el ar trebui sa plateasca mai putin etc etc, ar mai fi o chestie - cel ce ridica pachetele sa nu le dea mai departe la ceilalti.
Si apar reclamatii si imi strica mie reputatia...
Ma gandisem si eu la asta.
Daca mai ai solutii mai spune-mi.
Ma voi gandi la acest aspect.

Ce pot eu sa fac , cei ce sunt interesati de un anumit produs sa caute pe acest threat pe cei ce au mai solicitat ceva si sa se combine ei in asa fel incat sa imi dea comanda unu singur.

Alta chestie ar fi daca ar aparea cineva pe acest threat in care sa zica , da eu scot din vama la un comision si atunci poate s-ar mai rezolva iar problemele. Si cel ce zice asa, ca poate sa imi trimita banu etc etc.
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

shaqvill is offline    Reply With Quote