Thread: GT Legends
View Single Post
Old 12-02-2006, 14:35   #20 (permalink)
droopy_ro
Registered User

droopy_ro's Avatar

Sunt doua lucruri mari care ma deranjeaza:
1. ca nu pot sa imi configurez nivelul de dificultate adica asa vrea asa Damage: FULL , Asists : OFF si AI: medium ... da nuuuu ori merg cu AI pe expert ca sa le am pe primele ori pe Amateur ca sa am si eu o sansa sa castig...

2. AIul e enervant rau in calificari scot cu 14 secunde mai putin ca mine da pe circuit chiar daca plec ultimul termin in primii 3 garantat .
Adica ce mama naibii sunt mai rapizi cu 14 sec in calificari ... da in cursa sunt mai inceti cu 24 de sec ...
Plus ca sunt cam sinucigasi ... adica de multe ori daca franez mai repede ... nu au treaba nu franeaza sa ma evite (cum as face eu) intra in mine si ma fac praf in turul 8 din 8 cu 200m inainte de finish... arghhh

Mie mi-ar placea sa am un Mustang ...

Da pe circuite lungi am incercat sa ii fac cu Elan pe Amateur da nici o sansa ce avantaj aveam in viraje il pierdeam in linie dreapta cand ... Stangul sau COrvette treceau ca racheta pe langa mine (care eram in a 4a cu pedala la maxim).

droopy_ro is offline    Reply With Quote