View Single Post
Old 20-02-2006, 22:29   #10015
danii@work
Registered User

danii@work's Avatar

Black - 9/10 - unul dintre cele mai bune filme de anul trecut, imagine, sunet si acting excelent, scenariu bun, chiar daca nu e tocmai original, o nota de exotism bine venita (filmul e indian) si multa sensibilitate.
The man who wasn't there - 9/10 - film de fratii Coen, scenariu de nota 10, realizare de exceptie, acting impresionant, un film care merita toata atentia.
King Kong - 6/10 - stiu ca multi au vazut deja filmul, eu abia acum, asta e, la cinema nu ma duc iar filmele trase din sala nu imi plac, astept pana apar pe dvd, deci ce sa zic, slabut, doar efectele speciale sunt remarcabile, si poate personajul feminin
Capote - 5/10 - absolut plictisitor, trebuie sa fii critic de film ca sa rezisti la asa ceva
Casshern - 5/10 - din nou doar efectele speciale fac impresie, restul e doar mult prea exagerat si de prost gust
Brokeback Mountain - 6/10 - daca eram gay ii dadeam 10, asa pot sa apreciez doar drama umana, nu si scenele repetate de gay-ism

danii@work is offline    Reply With Quote