slimshady08_ltd si
Dan98 va multumesc pt ca mi-ati raspuns in lipsa mea cu detalii , am fost plecat...
Quote:
|
Originally Posted by game101 poti sami faci o comanda de pe siteul asta??? am nevoie de o piesa pentru evo www.lancershop.com |
Da se poate sa iti trimit de la magazinul asta dar numai daca iau eu produsul si pe urma sa il tirmit eu la tine...
uite un exemplu:
auth.0118774 Authority 3" SS Cat-back Ex... $319.95 $319.95
Delivery:
Subtotal:
$0.00
Discount:
$0.00
Shipping:
$10.17
Tax:
$0.00
Order total:
$330.12
acuma trebuie sa il trimit la tine in fct de greutate sa zic ca are 10kile sau 5kile habar nu am poate ii contactez si poate stiu ei daca e ceva mai greu, daca nu apreciez cat are si imi trimiti un pic mai mult si pe urma daca e iti trimit diferenta inapoi cum am facut si cu dan98 tre sa ii mai dau inapoi niste bani... ma rog era 330+ sa zic vreo 40=370 la care adaugi 10% si se face 370+37.
moont am vaz ca ai multe neclaritati, e bine ca intrebi ca mai vede si alta lume si intrebarile si raspunsurile...
idee ar fi cam asa
1 banii ii trimiti in romania la banca transilvania deci comision de 30.000 cred - habar nu am de cat este. suna si tu la banca sa vezi exact.
2 colet de 300$ - sunt haine mai trimise de la pers fizica , au doar asigurare de 300$ - eu pot sa le fac asig si de 5000$ chiar daca produsul are eticheta de 3$. (poate pt mine are valoare sentimentala o bluza de trening data de nush cine cu autograf care valoreaza nush cate mii de $ deci pot sa o asigur pt cat vreau eu - pt asta tre sa platesc).
3 vama - am intalnit si romani fericiti

asta e uite-te si tu la
filmu asta tu ce vama ai pune pt 3 bluze si o poseta?
4 referitor la reducerile oferite de mine la eastbay - pot avea reduceri , am o cunostinta ce lucreaza la compania asta si imi poate da cand are reduceri familiare... de ex i-am facut comanda lu razvannba sau nush exact numele lui de 5 sute si ceva si am facut jumi juma 101$ care era valoarea reducerii... deci concluzie trebuie sa faci comanda de cateva sute ca sa intelegi ceva.
5 cand comanzi de la eastbay poti sa contactezi pe oricare dintre cei care fac comenzi pe aici, in schimb daca vrei nush cate produse iti recomand sa vii la mine sa faci ,... mai slvezi niste bani. Eu il recomand cu caldura pe razvan4nba - atentie nu stiu cat de serios este , el doar a venit si a facut comanda de la mine.... dar nu stiu ce referinte are el...
6 variante de transport ar fi multe dar cea mai indicata este EMC de la usps. eu pot sa iti trimit si cu fedex si cu ups si eu dhl si altele...
7 de pe ebay pot sa cumpar si fara licitatie dar poti pierde produsul la care licitez, am licitat pt mine la unele produse gen ipod-uri , laptop-uri si le-am pierdut in ultimile minute f usor. de ex un laptop care era de 300$ am zis ca dau max 500 si a ajuns sa se vanda cu vreo 850. deci nu te-as sfatui sa iei ceva fara buy it now.
Probabil o sa fac ceva de genu imi trimiti banii si pe urma iti licitez , imi spui si un maxim care esti dispus sa licitezi dar daca nu castigi te chargez cu ceva pt deranj.