View Single Post
Old 08-03-2006, 15:09   #109 (permalink)
shaqvill
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea
Revin si eu cu 2 intrebari daca se poate.

1. In concluzie la sonic impact super t-amp ma costa vama in tara? Daca da, ceva idei, mult, putin, ca daca ma mai costa vama vreun milion renunt.
2. Asta la ce pret final mi l-ai putea aduce? (e varianta mai sarca ca sa zic asa):
http://www.pcmall.com/pcmall/shop/de...pno~494795.asp

si aici apare intrebarea cu vama.

Multumesc anticipat.
Salut.
1 Referitor la vama , unii le-am trimis ceasuri si tzoale si chiar si un dvd player si s-au descurcat , acasa la mine am trimis multe chestii si nu au fost probleme... de asemenea unii au comandat f f multe perechi de adidasi de la eastbay si alte site-uri si nu au avut probleme. O singura data a fost o problema in 2004 cand a fost un super control si mi-a bagat vama. Se intampla sa nu se uite in pachet chiar (uneori ce e drept). In orce caz eu nu rasp de vama... Daca iti pune vama este treaba ta, e un risc.

2 La produsul acela te va costa: 35.39 [inclus in pretul de 35.39 si transport pana la mine acasa (UPS Ground $9.40)]
Sa zic ca te va costa vreo 27 pt transport => 35.39+27=62.39+15 comision =77.39
E mult dupa parerea mea dar nu am ce sa ii fac - scump transportul.
P.S. De la PCMall am mai comandat inainte... sunt ok.
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

shaqvill is offline    Reply With Quote