View Single Post
Old 10-03-2006, 03:28   #114 (permalink)
Shaqvill2
Registered User

Sunt un asociat al lui shaqvill, el nu intelege de ce a trebuit sa ii dea ban cu warn 10, nu a stiut ca nu e voie cu link-uri in semnatura si nici nu la avertizat nimeni, mi se pare normal sa i se fi spus si lui: "ba gheorghe ai avertisment pt ca ai nush cate link=uri in semnatura" da domnul moderator s-a suparat ca a incalcat legea si la capsat direct de parca trebuie sa fii perfect. Toti facem greseli zic eu da ma rog asta e.
In fine problema lui este ca trebuie sa le raspunda la clienti si ii rog prin acest mesaj ca pot sa ii scrie pe mail usa_nic@yahoo.com sau pe ym la acelasi usa_nic. De asemenea pot scrie aici jos in acest threat numai ca o sa le raspund eu asociatul lui - nickname (Shaqvill2) care este temporar daca nu se supara cineva si ii faca ceva si astuia.

Cat despre AirMAn_23 ce a zis el acolo este adevarat , a venit sa ii faca o comanda , i-a facut-o nu stiu ce garantii ofera clientilor lui dar asta va priveste pe dvs insasi, vreau sa spun cu aceasta ocazie celor ce sunt interesati de o singura pereche sau 2 de pe site-ul eastbay ca nu se merita sa comanzi de pe eastbay o pereche de la mine asa ca vi-l recomanda pe AirMAn_23 sa vorbiti cu el, va intelegeti la comision si cum faceti cu banii treaba voastra , eu atata va pot spune ca ii facem comenzile lui si totul e ok.
Succes la cumparaturi si va astept.
daca 10% nu e mult sau minim 15$ pe comanda...

Last edited by Shaqvill2; 10-03-2006 at 16:58..

Shaqvill2 is offline    Reply With Quote