Thread: CAT si UNDE ?
View Single Post
Old 27-03-2006, 11:46   #286
Kunzite
Registered User

Quote:
Originally Posted by DyJohnnY
omg, people get your facts straight:
1. Konica minolta se retrag de pe piata de aparete foto, in felul urmator: Sony o sa faca de acum incolo aparatele lor inclusiv DSLR
Corect, Sony a preluat sistemul Minolta (KM avea dificultati financiare serioase, practic si-au facut-o cu mana lor). Prin vara ar trebui sa vedem primele DSLR-uri 'Sony'...
Cat despre point&shoot-uri, ramane de vazut; eu cred ca mai degraba putem vorbi de un transfer de tehnologie (anti-shake?) decat de re-etichetarea modelelor existente.

Quote:
2. Olympus parca au fost "preluati"[ sau au un parteneriat..ceva de genul] de catre Panasonic.
Gresit, Olympus si Panasonic conlucreaza la dezvoltarea glorioasa a sistemului 'trei sferturi' Nimeni nu preia pe nimeni.

Quote:
3. Pentax au fost preluati de samsung.
Gresit!!! Pentax si Samsung sunt parteneri, si nimic mai mult. Pentax ramane in carti ca producator independent, oferta lor nesuprapunandu-se cu cea Samsung decat la nivelul low-end (isi poate imagina cineva un Samsung 645 Digital? Eu nu pot )

P.S. Scuze pentru off-topic... insa cred ca era cazul ca asemenea erori sa fie corectate pe loc.

Kunzite is online now    Reply With Quote