View Single Post
Old 29-03-2006, 02:13   #32 (permalink)
dragosmd
Registered User

dragosmd's Avatar

Si eu sunt amator de montat, dar si de instalat SO, ca doar stiti bine ca nu merg "singure" calculatoarele, iar daca nu stii sa-i pui sistemul cum trebuie... (si care trebuie, ca nu numai tata Gates e tare, iar pe o configuratie gen PI sau II mai bine pui W95 decat XP, sau si mai bine un RH6.2). Mai am si niste vechituri (ceva edo ram, sdram, floppy de 5.25 (si ce daca nu se mai foloseste, am si dischete si poti face back-up cu el, sau boot de pe floppy), aveam si un CD sony care nu prea mai citea, dar cu un pic de marire a curentului la LED ar mai tine vreun an... Ma mai pricep si la reparat, asa ca daca aveti soareci care se misca doar pe o axa, sau deloc (fir intrerupt) placi cu rezistente arse, condensatori "puscati"... am si scule necesare. Pot "arde" si PROM-uri si/sau flash-uri (nu chiar de toate felurile, dar alea pana in anul 2k banuiesc eu ca merg aproape toate) pentru placi video/de baza/adaptoare SCSI/etc. flashate aiurea... Am si un (o) posibil(a) beneficiar(a) la mine la tara. (studenta la Ploiesti, Petrol&Gaze anul II; mama 48 ani somera, fara tata... ) Astept vesti!

Last edited by dragosmd; 29-03-2006 at 19:56..

dragosmd is offline    Reply With Quote