View Single Post
Old 29-03-2006, 04:16   #35 (permalink)
cuza26
Registered User

Oameni buni, eu zic ca hai sa nu ne batem joc totusi, o fi el de pomana, o fi din inima o fapta buna, dar cum credeti ca se va simti acel copil cand nu va putea face mai nimic cu acel calculator? adik chiar un p2? camon. chiar un 486? Nu zic poate e o parere deplasata, dar chiar scsi de 1GB? kiar modem pe isa sau mai stiu eu ce antichitati? e ca si cum ai umbla cu rahatu pe la nasu mustii....il atati pe saracu copil si va vrea mai mult, si se va simti complexat, parerea mea, si porma va fura de la tata si de la mama ca sa ia o placa video mai buna decat un matrox la 16 MB sau mai stiu io ce.....Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, si sa nu se iste scandaluri, dar este si un alt punct de vedere destul de obiectiv zic eu. Initiativa este laudabila dar este complet inutila din moment ce aproape nici macar un net nu ii va merge cat de cat acceptabil, ce sa mai zicem de un film eventual sau aplicatiile de pe net(aci nu stiu de ce dar unele kestii pe net imi obosesc kiar si sistemul meu) care pot fi practic inutilizabile.

P.S.: Nu dati la fata va rog.
amd64 x2 4400+, AC 64 PRO, mb DFI LP ULTRA-D nf(s)4, 1x XFX 7900GT OC, 2x1Gb DDR500 Team Group Extreme, 2xWD2500KS(non raid) + Maxtor 250GB ATA133, asus dvd-rom, asus dvd-rw 1608P3S, philips 109B5 19", Thermaltake Purepower 460W blue. Technics SA-AX730 5.1, 4xUnitra 100W, Audio Technica ATH-D40fs.

cuza26 is offline    Reply With Quote