View Single Post
Old 29-03-2006, 04:56   #37 (permalink)
cuza26
Registered User

ben ami nu intentionam nici un obraz sa ti-l ating, nu asta era ideea, doar ca daca tot n-au nimic acei copii hai sa demonstram ca nu dam cu gunoi in ei, faptu ca noi nu am avut nu inseamna nimic....sau acuma de fapt e daca eu n-am avut din prima nici altii sa nu aiba? nu am zis sa se gaseasca ultimele aparitii dar nici chiar 486 sau k6-II. Totusi man...gandeste-te un pic, ce o sa faca acel copil cu un 486(aici chiar astept un raspuns). Nu mai bine facem o cheta?

P.S.: nu am negat nobilitatea unei idei de genul asta, si nici ideile apreciabile de a face un grup de montaj intr-o scoala, dupa cum a spus RoadAxle, dar nici nu as aproba sa scotocesc eu ce am mai prost si sa dau unuia indiferent cat de mult sau de putin ar aprecia(aici depinde si cat de prost este acel "prost")

P.P.S.: ma voi opri, vad ca nu se intelege esenta a ceea ce spun eu si poate nu procesez eu destul de "dotat intelectual"(chiar este peste puterile mele de concepere pentru ce ar putea folosi calculatorul un copil intre 5-10). Va doresc numai bine si sa aduceti bucurii cat mai multor copii. Din pacate nu am componente in plus asa ca voi astepta eventual o treaba organizata pentru strangere de fonduri. Eventual as putea ajuta si altfel un copil, chiar si prin o zi doua pe saptamana sa invat un copil sa lucreze pe compul meu. Mai gandim, mai vedem.
amd64 x2 4400+, AC 64 PRO, mb DFI LP ULTRA-D nf(s)4, 1x XFX 7900GT OC, 2x1Gb DDR500 Team Group Extreme, 2xWD2500KS(non raid) + Maxtor 250GB ATA133, asus dvd-rom, asus dvd-rw 1608P3S, philips 109B5 19", Thermaltake Purepower 460W blue. Technics SA-AX730 5.1, 4xUnitra 100W, Audio Technica ATH-D40fs.

Last edited by cuza26; 29-03-2006 at 05:24..

cuza26 is offline    Reply With Quote