View Single Post
Old 29-03-2006, 14:52   #51 (permalink)
Ben Ami
Registered User

Ben Ami's Avatar

hai sa lasam lamentarile si consumul de nervi aiurea. si sa gasim un loc de depozitare. un profesor binevoitor. mai multi tipi care sa-si dea interesul sa "construiasca" calculatoarele. si copii cu istorii personale si poze. sa vedem pentru cine o sa ne simtim mai... oameni.
am solicitat un sticky care - deocamdata - intarzie. il mai rog o data pe AIWA sa ne crediteze actiunea. bine ar fi daca am face mai multi acelasi lucru.
hai sa gandim impreuna... cum e mai bine pentru micile suflete!
casa de copii este o idee buna... dar mai mult m-ar tenta o familie cu mai multi copii, pentru ca acei parinti nu vor sa-i abandoneze, ci se chinuie cu ei!

Quote:
Originally Posted by yo-nutz
Daca e binevenit am un sistem INTREG dar e doar un pentium I la 150 Mhz are tot ce-i trebuie: cd-rom (2x sau 4x, nu mai stiu), ram, hdd de 512Mb etc. Revin cu detalii despre el daca va intereseaza si cred ca are si un win95 instalat pe el.
NORMAL ca ne intereseaza, eu zic sa nu va mai faceti probleme de acest gen... cum o sa avem mai multe componente nu e cazul sa-si faca cineva griji ca ele nu se vor "lipi" cum trebuie. Maestrii atat asteapta, asa cum se poate citi in randurile anterioare.
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Last edited by Ben Ami; 29-03-2006 at 15:58..

Ben Ami is offline    Reply With Quote