View Single Post
Old 29-03-2006, 16:57   #56 (permalink)
Ben Ami
Registered User

Ben Ami's Avatar

BUN!
Deci ne intalnim sambata dimineata? in Parcul Unirii? (si daca ploua intram si NOI intr-o cofetarie - unde se vinde bere, desigur!) fiecare cu ce aduce pentru primul sistem. Eu am zis clar, aduc monitorul si cablurile lui. Hai sa-l incropim si hai sa punem si poza primului mititel... cine ne spune cine e dumnealui?... Sau ne intalnim direct acasa la el! si le facem pe toate, insa Doamne-Fereste sa ne lipseasca ceva, sa ne facem de ras. Monitorul de la mine merge, nu extraordinar - cum am zis - dar merge bine. Cine si ce mai aduce sambata - in acel loc - sa zica ceva mai clar. Hai sa ne facem si o rubrica in messenger sa discutam clar intr-o conferinta pe vineri seara la ora 22, de exemplu (ca sa venim toti de pe la "munci"). Cum ziceam, impreuna ne descurcam NOI.

ps. i-ar trebui micutului si un manual SIMPLU, cat sa inteleaga ce e cu "toatele". cine e in stare sa-si rupa de la gura si sa-l faca?
pps. cred ca dintr-o mica cheta... potrivit ar fi sa bagam micutzului si net... cat de scump sa fie?... sa mergem si sa vorbim si cu cel ce raspunde de cea mai apropiata retea... poate face si el un gest crestinesc!

s.i.m.p.l.u - nu-i mai simplu sa vorbim pe messenger, ca am innebunit editand. aici enuntam ideile si principiile, componentele - desigur - insa amanuntele nu le putem discuta... eu oricum deja sunt "apt" de warn-uri pe deplin meritate.
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Last edited by Ben Ami; 29-03-2006 at 17:18..

Ben Ami is offline    Reply With Quote