29-03-2006, 20:15
|
#68 (permalink)
|
Registered User
Originally Posted by fuzzy Ma bag si eu cu un cd-rom 48X Teac (citeste bine dar se blocheaza sertarul daac nu e folosit cateva zile - cred ca e de la curelusa), o unitate completa 486, o tastatura AT, un cooler pt socket A, un gamepad, niste cabluri ATA 100, un cd writer Teac 48X impecabil | Quote: |
Originally Posted by ?(am uitat!) Am si eu un monitor de 14", un amd K6 nu stiu cit de complet este, carcasa, sursa...Astept sa le donez, spuneti unde si cind.Multumesc. | Quote: |
Originally Posted by yo-nutz Daca e binevenit am un sistem INTREG dar e doar un pentium I la 150 Mhz are tot ce-i trebuie: cd-rom (2x sau 4x, nu mai stiu), ram, hdd de 512Mb etc. Revin cu detalii despre el daca va intereseaza si cred ca are si un win95 instalat pe el. | Quote: |
Originally Posted by vicheater adaug si un P120 mhz + MB fara ram cu USB si card de extensie. | Quote: |
Originally Posted by stefan85 eu ofer o unitate completa de 586 133 mhz (fara cdrom) insa ruleaza excelent office 98 si win 98 cat si internetu cu taste si mouse | iata deja 5 sisteme, iar din piese mai ies cam 2 (cu ce mai punem la astea 5, sa le mai "indreptam" putin!).
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...  In a world without walls and fences, who needs windows or gates? |
|
| |