View Single Post
Old 30-03-2006, 14:34   #92 (permalink)
Culprud
Registered User

Gica Contra.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! :P

A avut si Aiwa o initiativa la fel de laudabila, zic eu. Si nici nu a murit (initiativa, evident! ), doar se chinuie, si asta cam din fasha!
El sa oferit chiar sa acopere cea mai mare parte a drumului de la buzunarele celor carora "le pasa" si eu cred ca-s multi, pana la cei care aveau nevoie. Dar a lasat neacoperita o portiune: cea de la forumisti pana la el (de fapt, pana in contul ala). E ca si cum ai sapa un canal de scurgere si lasi o palma nesapata => o sa se infiltreze ceva,ceva, dar nu suficient. Nu zic ca tot el ar fi trebuit sa o faca, dar daca nu se ocupa nimeni si de partea aia... pacat de initiativa!

Dar aici? Aici e lasata la voi intamplarii cea mai mare parte!
Sa zicem ca se aduna componentele. Nu e nevoie decat de un singur binevoitor si cred ca se vor gasi mai multi, eventual cu schimbul, care sa le adune, testeze, ansambleze, inregistreze, etc. Si apoi?

-Nu ar fi rau ca CINEVA sa stabileasca (consultandu-se cu mai multi, dar luand el/ea decizia spre a evita discutiile interminabile), in functie de configuratie sistem, destinatie, varstra, preocupari,hoby,talent, etc ce soft ar trebuii instalat. Eu sunt pentru jocuri(dar nu numai)! Se invata destul de mult din ele ( mai ales limitarile sistemului, manuirea mausului, ... ) si pana la urma sunt copii!

-Trebuie gasit beneficiarul. Eheee, sa vezi dispute! Si macar problema sa fie: "pe care sa alegem dintre ala, ala si alalalt". Dar tare imi e ca o sa se discute "Nu lu ala ca-i armean, nu lu ala ca-i tatar..." sau "De ce la persoana fizica si nu la scoala, de ce la scoala si nu la orfelinat, de ce ..."
Propunere: Nu ar fi rau daca s-ar prezenta mai multe cazuri pe care CINEVA_1..CINEVA_n sa le propuna si din ele, printr-o metoda democratica, (urasc democratia in care tot neavizatul are drept de vot :P) se alege. Se poate aplica majoritatea simpla sau mai multe tururi, ca la presedintie. Metoda (democratica) mi se pare tampita, dar are un mare avantaj: desemneaza un castigator si face lucrurile sa se miste. Aiurea, dar se misca!
Ar fi bine ca alegerile astea sa le organizeze (raspunda) CINEVA (eventual si asta ales democratic :P).

-Trebuie ca sistemul sa ajunga la destinatar si de asta ar fi bine sa se ocupe(raspunda) CINEVA.

-Fiind componente vechi, se poate sa mai crape din ele, asa ca nu ar fi rau daca CINEVA se mai uite din cand in cand si dupa predare. Adica poate nu se descurca educatoarele alea pe chat sau nu le iesa pasentele (sunt optimist! am presupus ca s-au prins cum functioneaza si nu l-au pus in vitrina! :P )

Cred ca e destul de clar ce vreau sa zic: SUNT MULTE LUCRURI PENTRU CARE "CINEVA" TREBUIE SA-SI ASUME RASPUNDEREA! SE VA GASI ACEL "CINEVA"?

DACA l-am gasi pe CINEVA... cred ca se pot incropi (mult) mai mult de un sistem pe luna. Cate carcase (noname) si placi de baza s-au aruncat de la noi din firma... cat de repede se "demodeaza" tehnica de calcul...

Poate merge si fara "CINEVA" dar tare ma indoiesc. Tin si un ramasag: Daca ajungeti sa plasati si la al 3-lea beneficiar (nu 3 sisteme in acelasi loc! :P ), cu sau fara "CINEVA", donez si eu prima mea PB luata din magazin un VIA_mvp3 care merge si la 350, dar eu o foloseam la 333 ca sa fie stabila (am si factura expirata de vre-o 5 ani :P) + k6.2/400. Poate si alte alea, dar nu promit decat atat! Mai stii? poate trebuie sa onorez pariul!

Hint: Nu ar fi rau daca cel care aduna componentele, intreaba donatorul daca nu are cumva 5..10 lei care-i prisosesc (cam ce nu ia iesit lui Aiwa). Unele componente vor trebuii cumparate, poate altele vandute si un fond de completare ar fi chiar necesar. Si poate nu ar fi rau ca altCINEVA sa se ocupe cu vanzarea/cumpararea de componente (sau e prea mult?).

Ah! si am uitat ce era mai important (si cate alte alea oi fi uitat :P)! Trebuie ca cineva sa bea berea! De asta ma voi ocupa eu! Mi-ar place sa o facem impreuna, dar ma descurc si singur! ) Aici imi sunteti mai simpatici ca Aiwa care vroia sa renunt la bere!

Culprud is offline    Reply With Quote