View Single Post
Old 30-03-2006, 18:44   #97 (permalink)
s.i.m.p.l.u.
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

In opinia mea se discuta mult si fara folos (mai ales pe grupul de pe yahoo)...nu se ridica statui oameni buni...alex_dicea dixit:

Quote:
In viziunea mea, o schema simpla ar arata cam asa:
1.o persoana care sa inventarieze toate componentele
2.stabilirea configuratiilor acestor sisteme (intr-un mod cat de cat
echilibrat)- de comun acord
3.un loc de depozitare si asamblare a sistemelor
4.1-2 persoane care sa tina evidenta posibililor beneficiari
5.asigurarea transportului
6.operatiunea propriu zisa de "punere in posesie"

Hai sa facem 1-2-10 computere - vad ca potentiali doritori exista precum si destui donatori...le dam...invatam din greseli (nu cred ca isi pune cineva problema ca ar fi tepe la ce supercalculatoare se vor dona...deci nu la asta ma refer)...important e sa ne miscam..vorba multa nu ajuta cu nimic...

Si ca o sugestie pt aiwa - daca s-ar putea pune un thread aici strict pt donatii si inca unul pentru discutii despre actiuni pe generalitati cred ca ar fi perfect...daca se poate si vi se pare si voua o idee buna...acum mi se pare cam amestecata treaba...

Poate chiar cg s-ar putea implica oficial in tb asta - atunci sigur nu ar mai putea exista nici un fel de suspiciuni referitoare la impartialitatea donarilor. Un comitet de decizie cred ca s-ar putea aduna usor dintre membrii si spatiu de depozitare pt componentele donate as putea sa ofer eu...iarasi...e doar o idee...mult mai important mi se pare sa incepem treaba si sa ne organizam pe parcurs functie de necesitati..

Last edited by s.i.m.p.l.u.; 30-03-2006 at 20:19..

s.i.m.p.l.u. is offline    Reply With Quote