Incerc sa incropesc doua vorbe inainte de meci... M-am intors adineauri de la tara. ben-ami, nu m-am gandit sa iau aparatul foto la mine, dar oricum n-as fi avut ce poza, ca fata era la Ploiesti, la scoala... Poate casa necajita in care sta cu mama, bunicii si familia unchiului ei (2 adulti si 2 copii mai micuti)... Sau poate pe mama ei pe care am gasit-o lucrand la mine pe langa casa pentru 100 si ceva de lei pe luna... (as da mai mult, dar nici eu nu am de unde

) Ar fi fost chiar misto sa-i pozez fata pe care a facut-o (maica-sa) cand i-am spus ca la urmatoarea vizita vreau sa-i duc Cristinei (asa o cheama pe studenta "noastra") un calculator...
Si uite ce mesaj am primit de la o fata din Campina, de pe saitul unde am facut si eu putina reclama actiunii:
http://www.121.ro/forum/viewtopic.php?p=101011#101011
Poate reusim si in acest caz sa dam ceva... mie mi se pare ca ar intruni conditiile.
In alta ordine de idei, e corect, o organizare se impune, daca nu ca o singura entitate, macar cateva nuclee, pe cartiere as zice eu (sau vecinatati sau cum vom reusi noi sa incropim ceva cat mai functional). Apoi pe orase (sau macar pe grupe de orase - Gl-Br ar fi un exemplu). Si ceva in genul unui comitet de conducere format din membrii (cate unul) din fiecare astfel de grupe. Aici se va sti permanent cine are nevoie, cine are de dat si ce anume. Se decide apoi persoana/le ce vor lua donatiile si locul unde se vor duce (merg pe ideea unei asamblari tot asa, distribuite) apoi cine va fi beneficiarul sistemului. Se vor adapta pe cat posibil donatiile celor ce le vor folosi (daca sunt imprimante, se vor da fie studentilor, fie elevilor de liceu - lor li se cere chiar de la scoala sa vina cu lucrari facute la PC). Si eu sunt pentru democratie... majoritatea va decide. Cum? hotarati voi, prin vot electronic intr-o anumita zi, intre orele x si y in grupul yahoo, la intervale fixe (7zile?) sau in functie de obiectele functionale detinute. Sau prin intalniri directe face-to-face intre reprezentantii grupurilor... (astea ar fi mai calumea, ca se pot sfarsi cu o bere). Sustin totusi nevoia unei prime adunari cat mai generale cu putinta sambata/duminica, in functie de care e mai buna zi de strans mai multi oameni. Acolo o se ne si cunoastem, o sa ne si certam (chiar ar fi bine, ca sa detensionam orice chestie incordata...) si pana la urma unii chiar ne vom apropia si imprieteni. Nu se pot lua decizii concrete in sedinte virtuale... asta e (inca) parerea mea. Pe urma, ne vom putea intalni mai din 2 in 2 (restul pe net)...
Nu stiu... sunt chiar f. multe chestii de spus si de aranjat...