View Single Post
Old 31-03-2006, 01:57   #112 (permalink)
ADINAC
Registered User

ADINAC's Avatar

mie mi-a cazut netul asa ca nu am reusit sa mai tin pasul cu voi...Intre timp am sunat-o pe Mariana Straut si i-am povestit ca s-ar putea sa primeasca un calculator sau macar un monitor . Nu a inteles exact ce i-am spus... A trebuit sa ii explic de doua ori ... ca le primeste . Nu ii venea sa creada. Era fericita. Singura problema este ca sta in Petrosani. Deci cum veti rezolva cu transportul. Asa cum va spuneam ea este vaduva , Karla are 8 ani (fetita ei) si este cea mai buna la invatatura din clasa. O creste singura pe fetita si mai are in grija si pe parintii ei (bunicii fetitei care sunt bolnavi) . Mariana stie sa faca foarte multe dar in Petrosani , dupa toate intamplarile (istorice ) + calamitatile naturala nu se mai gaseste nimic de lucru. Ea stie engleza, este inginer si psiholog si calculatorul ii era absolut necesar pentru a -si intretine copilul Imi scria in mesaj ca lipsa calculatorului o simte ca "pe o lipsa fizica" si ca incearca sa depuna dosar la scoala pentru acest calculator - dar daca sunteti in tema cu asta .. copiilor li se da un cupon de 8 mil si apoi sunt OBLIGATI sa mai puna bani ca sa cumpere cu tot cu monitor un sistem de la magazinele care accepta aceste cupoane ceea ce este de-a dreptul strigator la cer , pentru ca acesti copii chiar nu au de unde sa mai puna bani ...

Bucuria ei m-a bucurat si pe mine .. care chiar nu am nici un merit in chestia asta. As fi fericita sa aflu ca sperantele pe care i le-am dat se vor concretiza. Daca as fi putut i-as fi trimis eu un calculator .. dar cel de pe care va scriu nu e inca al meu - mai am de dat rate la el vreo 4 ani

ADINAC is offline    Reply With Quote