|
Adinac pentru doamna cu fetita din petrosani, pentru o prima fapta concreta, daca are un nr de card pot initia eu cu 1 mil un ajutor pentru a evita un eventual transport de monitor, asta bineinteles daca are de unde sa ia un monitor second hand.
Astept eventual un reply si de la ben ami daca mai bine folosim acesti primi bani in alte scopuri sau ar fi ok cu cardul direct catre doamna.
P.S.: Si ar fi si un prim pas catre ceva concret zic eu ca sa inchidem gura carcotasilor. As putea chiar azi dupa 10 sa ii pun si pana deseara ar avea si un monitor daca stie unde sa mearga sa il ia, ma repet pt alti eventuali carcotasi, nu am componente debarasabile si nici timp necesar pentru intruniri and stuff.
amd64 x2 4400+, AC 64 PRO, mb DFI LP ULTRA-D nf(s)4, 1x XFX 7900GT OC, 2x1Gb DDR500 Team Group Extreme, 2xWD2500KS(non raid) + Maxtor 250GB ATA133, asus dvd-rom, asus dvd-rw 1608P3S, philips 109B5 19", Thermaltake Purepower 460W blue. Technics SA-AX730 5.1, 4xUnitra 100W, Audio Technica ATH-D40fs.
|