Quote:
|
Originally Posted by dragosmd Din cate stiu eu, e contraindicat privitul la un ecran in boala asta. Ba chiar producatorii de jocuri aveau obligatia sa avertizeze asupra acestui pericol pe copertile produselor lor! Acelasi avertisment l-am vazut si la desenele animate (alea japoneze)... Nu e imposibil sa poata sa se joace, dar totusi... merita sa riscam?!?
Despre alte cazuri, am dat si eu sfoara in tara; maine se poate sa aflam mai multe. |
epilepticii... intradevar..
nu au voie sa se uite nici macar la desene animate cu o succesiune rapida de imagini, deci... SORRY nu riscam inutil! asta e..
ne pare rau, exista persoane avizate care sa recomande ce trebuie.
medici, adica! NOI nu ne bagam la asa ceva. ar fi inutil si periculos... chiar si pentru monitoare cu rata de refresh FOARTE INALTA!
personal, imi pare rau ca trebuie s-o REscriu, dar imi exprim clar DORINTA de a gasi copii pentru care un calculator reprezinta
sansa pe care o merita, insa si
rasplata pentru o situatie scolara mai "rasarita"! se poate? pentru toti ceilalti exista O SUMEDENIE de organisme abilitate.
ideea de baza era sa cautam copii saraci, insa "evidentiati" - la sugestia lui dragos6-, ba chiar cu inclinatii catre scoala! (ah, uitasem, si nemediatizati deja... practic copii buni uitati de parinti, ori de scoala, ori de biserica, ori de societate, copii neajutati
deloc!). EXISTA si nu e imposibil sa-i gasim si sa-i ajutam sa-si
urmeze visele!
hai, fruntea sus, mana pe portofeleeeee... START! cumparati sau donati o piesa de calculator pentru micutii uitati de toti! sau cautati-i si aduceti-i la noi!