View Single Post
Old 04-04-2006, 21:15   #213 (permalink)
siven01
Registered User

Daca erati mai atenti , sareati peste cuvantul epilepsie si va opreati la alte cuvinte , de exemplu :
* Mi se rupe inima de el cand il vad ca este respins de toti copiii de la sala de internet ( Nu pot sa ii ofer prea multe (adica in afara de mancare mai nimic) si daca de paste ar primi un calculator , pentru el ar fi cea mai mare implinire. Nu conteaza ce calculator . Numai sa mearga. Macar cateva zile , ca sa il vad si eu fericit*
Si atunci ajungeati la convingerea ca nu sunteti voi DUMNEZEU , ca sa hotarati cine e bun sa primesca un cadou .
Daca e bolnav , asta e treaba doctorilor , treaba voastra e sa ajutati nu sa judecati .
Maica sa spune :*Macar cateva zile , ca sa il vad si eu fericit*si sunt convins ca e o persoana care il ingrijeste , asa cum trebuie , deci nu v a faceti grija ca v a face o criza din cauza calcului , daruit de voi . Si chiar daca face , ce v a face sa credeti ca nu o facea oricum ?
O sa ajungeti sa faceti discriminare ptr ca respectivul copil , e alb sau negru , prea tanar sau prea in varsta , e liceean sau numai elev la profesionala , sta prea in centru sau , din contra prea la periferie , e romm sau ungur , are parul mare sau prea scurt , .... are cercel in ureche ...

Daca puteti sa ajutati , FACETI -O
in cazul copilului care POATE face crize de epilepsie , puneti o parola la calculator , de asa natura sa il poata deschide , in prezenta mamei , deci intra la calc numai supravegheat .

siven01 is offline    Reply With Quote