ben ami poti sa spui orice.
Am facut campanie umanitara pentru un om foarte bolnav pe unul dintre forumurile pe care tu ai pus anunt. Activez si pe alt forum al cadrelor didactice - unde pe nickul meu a intrat si sotul meu ... care e de fel mai acid

. Si ce incerci sa nu spui? ca am vorbit 4 ore pe mess? eu inca nu afirm nici nu ma abtin sa afirm nimic despre tine. pentru simplul motiv ca nu voi spune niciodata ca pot sa cunosc un om in 4 ore de chat pe mess. Ce mai incerc sa fac... ma mai ocup de o alta campanie umanitara pe internet acum a unei fetite. Pentru simplul motiv ca eu chiar am lucrat cu copii necajiti si stiu ce inseamna asta. Si pentru ca fiind in concediu de maternitate ma plictisesc stand in casa, si navig pe internet. Ce ai dedus tu din discutia noastra referitor la mine? Oare chiar are importanta? Unele cuvinte chiar nespuse ... sunt mai puternice decat cele spuse. Nu fac parte din nici o asociatie (inca). Incerc sa ajut cat pot si cum pot. Dar asta este intre mine si Dumnezeu, nu-i asa? Nu a fost niciodata intre mine si oameni... (ca sa o citez pe Maica Tereza)
Am periat scrisoarea mamei acelui nefericit, dar nu am pus nimic de la mine . decat semnele de punctuatie si ortogramele. Si m-am gandit mult inainte sa o scriu aici tocmai pentru ca stiam din discutia de pe mess ca va adresati copiilor saraci dar buni la invatatura. Am pus-o pentru ca discutia noastra a fost particulara iar aceasta actiune este una de grup. Si in al doilea rand pentru ca pur si simplu nu m-a lasat inima ca asa sunt eu ... sa nu o pun.
Clasa la care as fi predat eu anul acesta este a 4-a - si au toti calculatoare , este scoala de centru . In schimb la alta scoala unde am predat existau astfel de copii cum vrei tu sa gasesti , dar asta se intampla acum 6 ani ... Vremurile s-au mai schimbat ... copiii care merg la scoala sunt acum destul de instariti - cei foarte saraci abandoneaza scoala din lipsa de rechizite , din lipsa de bani, de mancare.
Ma retrag cu eleganta din aceste discutii - actiunea voastra este minunata si va doresc succes . ( pentru cei curiosi... in legatura cu cuvintele nespuse ... alt nick pe care acum mi l-am schimbat din motive lesne de inteles era - fairy_adina) - scriu poezii - despre Dumnezeu - asta l-o fi deranjat pe ben ami?Din punctul meu de vedere aceasta discutie nu isi are rostul. Si trebuie sa incercam sa definim termenii: de exemplu ce intelegi tu prin "hei-rup-ism" ?
Daca cineva posteaza o cerere pe acest thread - se considera hei-rup-ism? Cum ar trebui formulate cererile ? Sau de catre cine?
Cat despre rabdare ... cred ca eu am avut mai multa rabdare sa discut cu tine ... ca parca esti dictionar de termeni, draga )