Quote:
|
Originally Posted by Mercutio Benvolio De acord cu tine - insa dandu-se o mana de oameni interesanti, prefer sa-i vad dialogand (si sa pot intra si eu in vorba cu ei) decat monologand fiecare pe cont propriu - de aceea voi prefera intotdeauna forumurile blogurilor. Asa ca pe bloguri intru rareori, nu mai des de o data pe saptamana, in momentele de "hibernare forumologica"(© SF). |
unii oameni se descurca mai bine intr-un dialog, altii nu. nu e un element definitoriu pentru cat de speciali sunt. adica exista persoane care dau randament mai bun intr-un context al lor, personal, si persoane care dau randament mai bun intr-un context comun.
xiu a postat si pe forumul asta. in final, cand a renuntat sa mai posteze, a facut-o pentru ca simtea ca nu i se potriveste forumul. si o inteleg. blogul este ceva mult mai personal, ceva care transpira prin toti porii personalitatea celui care il scrie. pe forum, din cateva posturi nu se vedea la fel de bine. imi aduc aminte acum o discutie intre xiu si aaroman de pe Biblioteca. daca vrei, aaroman e contra exemplu - el e tipul de persoana pentru care dialogul e cel mai bun mod de a crea ceva. nu ar avea nici un farmec un monolog scris de el.
de asta citesc eu bloguri - e un alt mod de a afla parerile altor oameni.