View Single Post
Old 06-04-2006, 01:32   #12 (permalink)
OneShot
Nick anterior: C0nsol3 M@niaC

OneShot's Avatar

hai sa va zic eu ceva....geanta a fost cumparata in fata ochilor mei in north-hampton in Anglia de catre persoana care vrea sa o vanda, din magazinul respectiv (reprezentanta) nu stiu cat va pricepeti voi la asemenea produse dar pun pariu ca vb doar ca sa ne aflam in treaba "domne e scumpa" "domne e fake" si asa mai departe,nici eu nu spun ca ma pricep dar nu cred ca un magazin reprezentanta vinde facaturi....evident aveti tot dreptu sa ma credeti sau nu,daca stau sa le caut cred ca gasesc si certificatele de originalitate/garantie/provenienta cu care vine asemenea geanta (gaca le gasesc pun poze,evident).Eu nu am nici un castig la ea si cine se pricepe si are habar de calitate (finisaje,piele si asa mai departe) daca o vede isi da seama ca nu este fake,am postat ca sa fac o favoare cuiva.

Mai departe daca cineva SE PRICEPE si vrea sa o vada este binevenit sa o vada si sa isi dea seama si singur ce este si cum este,altfel hai sa revenim la discutii despre bratari Nike Stand Up sau placi video

Thx si Bye

OneShot is offline    Reply With Quote