Quote:
|
Originally Posted by Mascatu Scarlett, n-ai "pricepit" mai nimic. |
cre' ca mai degraba nu iti convine tie ce "am pricipit"
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu
A alege între Sandra Brown şi Thomas Mann înseamnă a alege un gen.Mai mult, doar pentru că ţie nu îţi place Sandra Brown nu înseamnă că sunt proaste cărţile ei. |
huh?!??!?! nu, inseamna a alege intre trash si literatura de calitate. A alege intre genuri e ALTCEVA, eu nu sunt topita dupa genul fantasy, dar nu o sa spun despre Tolkien sa zicem, sau alt reprezentant, ca e prost, ci ca nu imi place mie.
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu Dimpotrivă - au trecut de filtrul editurii, deci deja devine eligibilă pentru a fi filtrată prin sistemul meu propriu de valori. |
te rog, sa nu incepem a discuta cu filtrul editurii, mai ales in Romania, unde am vazut cele mai aberante fitzuici publicate
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu
Cum fac filtrarea?
Imaginează-ţi 1000 wannabe-Sandra-Brown, fără filtrul editurii şi fără review-uri critice. Să presupunem că îmi place genul. Ei bine trebuie să stau să scotocesc prin 1000 de cărţi să o găsesc pe "acea" scriitoare care scrie cel mai bine. Ori nu, asta e treaba editurii. La fel şi cu blogurile. E o "troacă de bălăcăreală"©. |
Aici e partea misto a blogului, ca nu iti face altul filtrarea, nici macar pe cea incipienta, si prin noroc, interes, etc poti ajunge sa citesti EXACT blogul care te intereseaza pe tine. In plus, deja exista sisteme de filtrare ale blogurilor, pt cei interesati. Sunt diverse site uri care nominalizeaza si apoi supun la vot, chiar a fost recent unul pe siteul unuia, Novac (cred). Daca eu, care nu scriu si nu citesc bloguri stiu de el, inseamna ca a fost destul de larg raspandit evenimentul. Asa ca se rezolva si asta cu filtrarea.
Pe mine ma intereseaza strict blogul unei prietene din Romania, ca aflu ce mai face, ce mai drege

In rest, la bloguri, e vorba de gen ca sa te citez:P Cui ii place genul jurnal si viatza de zi cu zi sau perspective interesante si f personale, poate citi linistit, fara a fi acuzat ca e bagat intr o troaca si o balacareala