Thread: Bloguri
View Single Post
Old 12-04-2006, 11:53   #107 (permalink)
Comanche
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Având în vedere că mi-ai fragmentat postul şi ai interpretat fiecare frază "per se" fără să priveşti postul meu în ansamblu, o să fac şi eu la fel cu postul tău. Sper să nu te superi
Quote:
Originally Posted by Scarlett's twin
cre' ca mai degraba nu iti convine tie ce "am pricipit"
Pe mine mă lasă rece ce pricepi tu şi ce nu Lumea mea nu se schimbă în niciun fel dacă îmi înţelegi punctul de vedere sau nu

Quote:
huh?!??!?! nu, inseamna a alege intre trash si literatura de calitate. A alege intre genuri e ALTCEVA, eu nu sunt topita dupa genul fantasy, dar nu o sa spun despre Tolkien sa zicem, sau alt reprezentant, ca e prost, ci ca nu imi place mie.
Pentru tine Sandra Brown e trash, pentru milioanele ei cititoare din lumea întreagă, nu. Aici e vorba de filtru propriu. Dar imaginează-ţi acele 1000 de wannabe-Sandra-Brown dintre care trebuie să o alegi pe cea bună (sau poate pe cele bune).

Quote:
te rog, sa nu incepem a discuta cu filtrul editurii, mai ales in Romania, unde am vazut cele mai aberante fitzuici publicate
Am spus că mai există şi review-uri critice, şi părerea unor terţi. E adevărat că uneori nici măcar filtrul editurii nu e suficient.

Quote:
Aici e partea misto a blogului, ca nu iti face altul filtrarea, nici macar pe cea incipienta, si prin noroc, interes, etc poti ajunge sa citesti EXACT blogul care te intereseaza pe tine.
Noroc, bine spus. Interes, da, dar să fie şi timp, şi răbdare, şi toleranţa la miros să stai să cauţi prin rahat pentru a găsi un diamant.

Quote:
In plus, deja exista sisteme de filtrare ale blogurilor, pt cei interesati. Sunt diverse site uri care nominalizeaza si apoi supun la vot, chiar a fost recent unul pe siteul unuia, Novac (cred). Daca eu, care nu scriu si nu citesc bloguri stiu de el, inseamna ca a fost destul de larg raspandit evenimentul. Asa ca se rezolva si asta cu filtrarea.
Cu o floare nu se face primăvară. Şi lasă că ştiu eu cum e cu votul pe internet. Promit însă să citesc blogul acestui Novac atunci când voi avea timp, dacă îmi dai un link.
Quote:
Pe mine ma intereseaza strict blogul unei prietene din Romania, ca aflu ce mai face, ce mai drege In rest, la bloguri, e vorba de gen ca sa te citez:P Cui ii place genul jurnal si viatza de zi cu zi sau perspective interesante si f personale, poate citi linistit, fara a fi acuzat ca e bagat intr o troaca si o balacareala
Da, aici e o diferenţă mare de gen. Una e un blog în care un individ povesteşte pentru prieteni ce a mai făcut (câţi prieteni poate un om avea? filtrarea se poate face uşor) şi alta e milioane de internauţi care vor şi ei să emită ceva judecăţi de valoare.

Comanche is offline    Reply With Quote