Având în vedere că mi-ai fragmentat postul şi ai interpretat fiecare frază "per se" fără să priveşti postul meu în ansamblu, o să fac şi eu la fel cu postul tău. Sper să nu te superi
Quote:
|
Originally Posted by Scarlett's twin cre' ca mai degraba nu iti convine tie ce "am pricipit"  |
Pe mine mă lasă rece ce pricepi tu şi ce nu

Lumea mea nu se schimbă în niciun fel dacă îmi înţelegi punctul de vedere sau nu
Quote:
|
Originally Posted by Scarlett's twin huh?!??!?! nu, inseamna a alege intre trash si literatura de calitate. A alege intre genuri e ALTCEVA, eu nu sunt topita dupa genul fantasy, dar nu o sa spun despre Tolkien sa zicem, sau alt reprezentant, ca e prost, ci ca nu imi place mie. |
Pentru tine Sandra Brown e trash, pentru milioanele ei cititoare din lumea întreagă, nu. Aici e vorba de filtru propriu. Dar imaginează-ţi acele 1000 de wannabe-Sandra-Brown dintre care trebuie să o alegi pe cea bună (sau poate pe cele bune).
Quote:
|
Originally Posted by Scarlett's twin te rog, sa nu incepem a discuta cu filtrul editurii, mai ales in Romania, unde am vazut cele mai aberante fitzuici publicate |
Am spus că mai există şi review-uri critice, şi părerea unor terţi. E adevărat că uneori nici măcar filtrul editurii nu e suficient.
Quote:
|
Originally Posted by Scarlett's twin Aici e partea misto a blogului, ca nu iti face altul filtrarea, nici macar pe cea incipienta, si prin noroc, interes, etc poti ajunge sa citesti EXACT blogul care te intereseaza pe tine. |
Noroc, bine spus. Interes, da, dar să fie şi timp, şi răbdare, şi toleranţa la miros să stai să cauţi prin rahat pentru a găsi un diamant.
Quote:
|
Originally Posted by Scarlett's twin In plus, deja exista sisteme de filtrare ale blogurilor, pt cei interesati. Sunt diverse site uri care nominalizeaza si apoi supun la vot, chiar a fost recent unul pe siteul unuia, Novac (cred). Daca eu, care nu scriu si nu citesc bloguri stiu de el, inseamna ca a fost destul de larg raspandit evenimentul. Asa ca se rezolva si asta cu filtrarea. |
Cu o floare nu se face primăvară. Şi lasă că ştiu eu cum e cu votul pe internet. Promit însă să citesc blogul acestui Novac atunci când voi avea timp, dacă îmi dai un link.
Quote:
|
Originally Posted by Scarlett's twin Pe mine ma intereseaza strict blogul unei prietene din Romania, ca aflu ce mai face, ce mai drege  In rest, la bloguri, e vorba de gen ca sa te citez:P Cui ii place genul jurnal si viatza de zi cu zi sau perspective interesante si f personale, poate citi linistit, fara a fi acuzat ca e bagat intr o troaca si o balacareala |
Da, aici e o diferenţă mare de gen. Una e un blog în care un individ povesteşte pentru prieteni ce a mai făcut (câţi prieteni poate un om avea? filtrarea se poate face uşor) şi alta e milioane de internauţi care vor şi ei să emită ceva judecăţi de valoare.