Quote:
|
Originally Posted by Mascatu Având în vedere că mi-ai fragmentat postul şi ai interpretat fiecare frază "per se" fără să priveşti postul meu în ansamblu, o să fac şi eu la fel cu postul tău. Sper să nu te superi  |
nu ma supar

tu te-ai suparat, sau de unde atata grija?

l
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu Pe mine mă lasă rece ce pricepi tu şi ce nu  Lumea mea nu se schimbă în niciun fel dacă îmi înţelegi punctul de vedere sau nu  |
lumea nu se schimba oricum

Insa iti pasa destul de mult incat sa iti expui argumentele aici, daca nu ar fi, nu s-ar povesti, si cand incepi un post spunandu-i interlocutorului de alta parere ca nu a priceput nimic, well, e cam la limita si se pot trage concluzii diverse
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu Pentru tine Sandra Brown e trash, pentru milioanele ei cititoare din lumea întreagă, nu. Aici e vorba de filtru propriu. Dar imaginează-ţi acele 1000 de wannabe-Sandra-Brown dintre care trebuie să o alegi pe cea bună (sau poate pe cele bune).
Cu o floare nu se face primăvară |
am inteles ce ai vrut sa spui cu asta si ti-am si raspuns ca
1. blogul este un altfel de produs decat o carte sau un film, in care cauti alte lucruri, pe care o filtrare clasica a unei edituri ti le poate strica de fapt
2. chiar si pentru bloguri exista filtre, sistemul se formeaza acum, asa cum s.a format in timp pentru carti si filme, etc si deja au aparut clasamente pe internet in functie de categorii de bloguri etc. Ca si in cazul produselor clasice, intai apar produsele, apoi nevoia de o filtrare, apoi filtrarea. Repet, pentru cine crede in acest sistem, eu cred in continuare ca avantajul blogului este tocmai ca e nefiltrat si ca poti da peste orice.
.
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu Noroc, bine spus. Interes, da, dar să fie şi timp, şi răbdare, şi toleranţa la miros să stai să cauţi prin rahat pentru a găsi un diamant. |
eu cu asta nu sunt de acord, inversunarea, de ce restul e rahat si ceva diamant. Cred ca este o exagerare in ambele sensuri. Si apoi nu inteleg, daca nu va intereseaza blogurile ca idee, de ce va mai pasa cate sunt, unde sunt, daca sunt filtrate sau nu.
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu Şi lasă că ştiu eu cum e cu votul pe internet. Promit însă să citesc blogul acestui Novac atunci când voi avea timp, dacă îmi dai un link. |
nu trebuie sa citesti blogul lui, ideea este ca el a lansat un fel de concurs la care au participat multe bloguri la diverse categorii si s-au ales cele reprezentative pt fiecare categorie, a fost o filtrare, vor mai fi si altele.
Oricum asta e blogul lui:
http://unapezi.fourhooks.com/