Quote:
|
Originally Posted by Lou am scris un post enorm care n-a mai ajuns la destinatie din motive tehnice, dar care presimt ca n-ar fi schimbat nimic.
pe scurt:
1. muzica e libera pentru ca ajunge mai repede la consumator. cat despre muzica facuta la intamplare si XtremPC (??) - prefer sa nu stiu ce ai vrut sa spui. |
Mai repede nu înseamnă mai de calitate. Dimpotrivă. Graba strică treaba de obicei, şi mai ales în muzică / în artă.
Quote:
|
Originally Posted by Lou 2. daca citesc un roman nu inseamna ca depind de bunul gust al editurii, ci inseamna ca am ales sa citesc ceva scris de un anume scriitor care se intampla sa fie publicat de o anume editura. |
Exact. Este vorba de filtrul propriu de care vorbeam şi eu mai devreme. Filtru care ţi-ar fi luat infinit mai mult timp să-l aplici dacă n-ar fi existat editura să facă o filtrare la nivel "basic".
Quote:
|
Originally Posted by Lou 3. "muzica facuta rudimentar" e o exprimare, sa ma ierti, absolut imbecila. poti face muzica DOAR cu o singura voce, asa cum poti face mizerie cu o intreaga orchestra. |
Normal. Dar blogul e un fel de muzică de mizerie făcută rudimentar, de-aia am făcut comparaţia. Sunt şi excepţii, nu neg asta. Dar atunci când analizezi un fenomen trebuie să îl priveşti în ansamblul lui.
Quote:
|
Originally Posted by Lou m-ai obosit si m-ai enervat ingrozitor, asa ca sper sa ma scuzi dar e ultimul post pe care ti-l adresez pe topicul asta. |
Calmează-te, atâta timp cât porţi discuţia civilizat fără fraze de genu "prefer să nu port discuţia cu tine", "exprimare absolut imbecilă", etc, nu vei avea motive să îţi mai ceri scuze, iertare, etc.