Thread: Bloguri
View Single Post
Old 14-04-2006, 17:16   #139 (permalink)
Comanche
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by Scarlett's twin
Mascatu'. n-ai pricipit nimic, ca sa te citez
Ţi-am demonstrat cu 2 citate simple pe pagina anterioară că tu n-ai priceput. Ai tăcut şi ai înghiţit, dar ai revenit acum, când deja discuţia s-a mutat pe alte planuri (al jignirii, etc), simţind momentul prielnic şi coechipieri suficienţi. Mă rog.

Quote:
Nu te intrebi cine filtreaza Wikipedia, daca tot esti asa preocupat de filtre? Marturisesc, eram printre sceptici cand am auzit de acest proiect, si uite ca functioneaza foarte bine, cu rezultate excelente.
Sunt nişte oameni care filtrează şi Wikipedia. Doar nu îţi închipui că fiecare pune ce vrea şi nimeni nu verifică? C'mon... Vezi că fiecare articol are un link "history", şi acolo o să vezi contra-modificările făcute de admini, de genul:
# (cur) (last) 06:55, 13 April 2006 Aaron Brenneman (→Blogging software - demoted section to subsection)
# (cur) (last) 06:54, 13 April 2006 Aaron Brenneman (→Blogging search engines - removed section)

Quote:
Sau ce parere ai de e-books? Practic oricine va putea scrie un document in word si sa il distribuie mai departe, in functie de cati vor fi interesati de el, pentru ca the word spreads fast pe internet, in comparatie cu formele clasice din viata normala, e de ajuns ca un om in lista de mssg sa aiba un link la sfarsit, pentru ca din cei 50 de oameni din lista lui, sa zicem 25 sa dea click pe el si asa mai departe.
E-books în general sunt cărţi care au apărut şi în varianta tipărită.

Quote:
Incearca si tu sa intelegi ce vor sa zica oamenii pe aici, tot repeti acelasi lucru de n ori
Înţeleg punctul de vedere dar nu sunt de acord cu el. Suficient de simplu aş zice. În plus, repetă ei, repet şi eu. Probabil că o să obosesc primul, e adevărat.

Quote:
Originally Posted by zoso
ai prefera sa ai doar un singur tip de suc, sau sa ai posibilitatea sa alegi singur?
Comparaţia e cel puţin tembelă aş zice. Nu poţi compara un suc cu nişte judecăţi de valoare. Sucul poate fi făcut de oricine, judecata nu.

Comanche is offline    Reply With Quote