Quote:
|
Originally Posted by Mascatu Ţi-am demonstrat cu 2 citate simple pe pagina anterioară că tu n-ai priceput. Ai tăcut şi ai înghiţit, dar ai revenit acum, când deja discuţia s-a mutat pe alte planuri (al jignirii, etc). |
Discutia ai mutat-o tu in planul jignirii, in ceea ce ma priveste de cand ai inceput discutia cu mine prin "Nu ai pricipit nimic" si ai continuat-o tot asa. Asa ca nu te plange, inghite si tu inapoi, daca asta iti e stilul.
Am tacut pentru ca mi se pare in general plictisitoare discutiile in care fiecare repeta ACELASI lucru, asa cum faci tu acum. Daca nu ai argumente noi, e pa, e game over, ne mutam in alta parte....asta nu pari tu sa pricepi. Am revenit pentru ca mi-au placut unele dintre posturile lui Lou si m-au adus la ganduri noi.
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu
Sunt nişte oameni care filtrează şi Wikipedia. Doar nu îţi închipui că fiecare pune ce vrea şi nimeni nu verifică? C'mon... |
Exact ce spun, nu te obosesti sa pricepi, sa intelegi un exemplu, doar contrazici, si asta aiurea.
Iaca citate de pe pagina Wikipedia, poate intelegi
Unlike other encyclopedias, the volunteer authors of articles in Wikipedia don't have to be experts or scholars (though some certainly are). They can be anyone, including you! Volunteers do not need to go through any formal process before creating an article or editing an existing article. Many people have created or edited articles in Wikipedia. They come from countries around the world and are of all ages and backgrounds. Anyone who contributes to this encyclopedia is called a Wikipedian. Who keeps order?
Most Wikipedia editors discuss article content in a friendly way, or quietly improve each others' work. Most mistakes or bad edits are corrected by someone noticing them and changing them back or cleaning them up. Publicly available tools like the recent changes page and personal watchlists help editors find bad edits without having to continually check all the pages on the site.
Some problems are more serious, including vandalism (deliberate defacement or falsification), disputes which result in edit wars (where editors change an article back and forth and fight instead of discuss), and disruptive behavior. To deal with these cases, several hundred Wikipedia administrators have the power to protect (lock) articles, and to block individual editors. These administrators are elected by the community to enforce the site's policies and guidelines.
Filtrarea se face 90% in mod liber, prin accesul unui numari mare de useri normali la el, care se corecteaza reciproc. Si uite ca merge al naibii de bine! S-a spart tiparul clasic, nu e un moderator, ca la enciclopediile clasice, care intai verifica si apoi da OK, informatia se autoverifica prin insusi procesul pe care il parcurge. Incerc sa iti dau exemple ca la vremuri noi apar si forme noi de a regla ceva, nu te mai tine cu dintii de alea vechi
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu E-books în general sunt cărţi care au apărut şi în varianta tipărită. |
E inceputul, pana acum editurile filtrau ceva pentru ca erau costurile mari sa printezi in 1000 de exemplare orice prostie, care poate nu se va vinde, era un risc. Aceste costuri au disparut acum, asa ca the sky is the limit.
Quote:
|
Originally Posted by Mascatu Înţeleg punctul de vedere dar nu sunt de acord cu el. Suficient de simplu aş zice. |
Nu intelegi nimic, ci doar repeti si repeti si repeti chestia cu lipsa de filtrare si de orice contra argument incerci sa scapi prin jigniri sau prin pseudonegari.